Sloepen Makelaardij Nederland

Industrieweg 14s
Postbus 96
1230 AB Loosdrecht
Nederland

Mob.:+31 (0)35-5828806

e-mail: sailto@sloepenmakelaardij.nl

Openingstijden:

Uitsluitend op afspraak. Voor een bezichting of taxatie maken wij graag een afspraak met u. Ook buiten kantoor uren en in het weekend.

Aankoop

Uheeft plannen om een sloep te kopen? Het hele jaar door biedt Sloepen Makelaardij Nederland u een uitgebreide selectie kwaliteitssloepen aan.

Ons kantoor is al jaren gevestigd in het watersporthart van Nederland. Vanuit Loosdrecht zullen wij u op een prettige manier begeleiden bij de aankoop van uw sloep. Wat zijn uw aankoop wensen? Waar ligt uw vaargebied? Welke sloep sluit aan bij uw vaargedrag? Vanzelfsprekend sturen wij u op aanvraag graag en geheel vrijblijvend onze gedetailleerde kleurenpresentaties van de sloepen. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen als aankoopmakelaar. Wij zullen aan de hand van uw wensen een geschikte sloep voor u vinden en het gehele aankooptraject verzorgen, zodat u aan een onbezorgde vaart kunt beginnen.

Geen sloep gevonden die aansluit bij uw wensen? Indien u nu onze antwoordkaart invult, houden wij u geheel gratis op de hoogte van ons aanbod. Wilt u dat we gericht voor u opzoek gaan, dan nodigen we u uit voor een kennismaking bij ons op kantoor. sailto@sloepenmakelaardij.nl